0316 - 34 00 84 info@flexservicegroep.nl E-UUR

Persoonlijk

Deze website is natuurlijk een snelle manier om te vertellen, wat we doen en hoe we dat doen. Maar het liefst komen we dat gewoon vertellen. We nemen dan ruim de tijd om onze dienstverlening te bespreken. Nog belangrijker hierbij is, dat we uw organisatie leren kennen, zodat we de juiste persoon op de juiste plek kunnen aanbieden.

Betrouwbaar en zeker

Steeds meer leest u berichten in de media over uitzendbureaus die het niet zo nauw nemen met de regels en er louche financiële praktijken op na houden. Deze bureaus werpen een smet op het imago van de uitzendbranche en brengen hun opdrachtgevers zonder dat zij zich daar van bewust zijn in risicovolle situaties. Doordat Flex Service Groep gecertificeerd is door de Stichting Normering Arbeid en beschikt over een G-rekening beperkt u uw risico’s aanzienlijk.

sna-logo

De Stichting Normering Arbeid werkt volgens de NEN 4400 norm en heeft zich ten doel gesteld om de genoemde risico’s voor opdrachtgevers van uitzendbureaus te voorkomen. Flex Service Groep wordt twee keer per jaar gecontroleerd op de naleving van de NEN 4400 norm. De Stichting Normering Arbeid certificeert alleen als een uitzendbureau aan alle aspecten van de norm voldoet.

Met de certificering van de Stichting Normering Arbeid bewijst Flex Servicee Groep dat onze personeelsadministratie op orde is, dat wij op tijd de belastingen en sociale premies betalen en dat onze uitzendkrachten gerechtigd zijn in Nederland te werken.